Behövs en hantverkare till trädgården

Behövs en hantverkare till trädgården

God morgon bloggen! Onsdag och snart är vi förbi halva arbetsveckan, så det är bara att kämpa på lite till och så kan vi om några dagar njuta av lite ledighet. Jag har funderat så länge på att göra något ute i min trädgård men jag har inte riktigt vetat vad. Det känns som att det är något som är lite fel men jag kan inte sätta ord på vad det kan vara. En sak jag vet säkert är att jag är i behov av trädfällning, annars finns risken att träden trillar rakt över kåken och det är jag inte särskilt intresserad av. Jag har två träd som ligger väldigt nära huset varpå det ena är helt dött. Det andra trädet är faktiskt väldigt fint och kanske inte behöver tas ner utan bara att man beskär det lite. Jag har inte speciellt bra koll på träd eller buskar överlag, de brukar få växa utan att jag lägger mig i, givetvis att jag beskär buskarna då och då men mycket mer än så är det inte. Trädfällning däremot tänker jag inte ens försöka mig på att utföra utan det lämnar jag helt och hållet över till någon annan som besitter kompetensen för att kunna göra det. Jag tror att trädfällning kan öppna upp för lite ljus in i trädgården, fast jag är ganska säker på att det är något mer som saknas i min lilla fina trädgård. Kanske att en ny altan hade gjort susen eller att jag behöver en pool, men det är i så fall projekt som får tas längre fram. Nu ska jag se till att få hjälp med trädfällning här hemma i Huddinge och snart har det blivit dags för att börja julpynta i hemmet. Jag önskar er en fortsatt trevlig dag och hoppas att ni får en fin vecka! 


Kommentarer är stängda.