Nytt papptak på radhuset

Nytt papptak på radhuset

Hej på er allihopa och välkomna in till bloggen en fin hösteftermiddag som denna. Idag ska jag berätta om att vi äntligen har fått ett nytt papptak på vårt radhus och jag hoppas mitt inlägg kan vara till nytta för dig som behöver hjälp med något inom takarbeten i Borås med omnejd, och ifall det är så att du behöver få hjälp med ditt tak ska du läsa klart det här inlägget. Jag ska nämna några ord om firman som var här och gjorde jobbet, och det är en takfirma som heter AT Öst & Väst AB och de kan vara behjälpliga både med papptak, plåttak, betongpannor, lertegel och bandplåt med mera. 

Det här är en firma som verkligen kan det här med tak och har lagt 18 000 kvadratmeter tak bara under 2018, och när det var dags för mig att få nytt papptak så var det några andra radhusägare i samma länga som även dem hade fått hjälp av AT Öst & Väst AB, och de var nöjda med hjälpen och även att det är så hög kvalité på deras papptak. Efter att jag själv fått hjälp av dem så kan jag med säkerhet säga att när det gäller takarbeten i Borås så är AT Öst & Väst AB ett bra företag att anlita eftersom de har arbetat med tak i många år och skaffat sig massvis med kunskap och erfarenhet. Därför tycker jag att ni som behöver någon slags hjälp inom tak i alla fall ska höra med det här företaget vad de kan göra för er, även om ni hade tänkt att vända er till någon annan firma. Om ni vill veta lite mer så kan ni givetvis gå in på deras hemsida och läsa mer om dem där. 


Kommentarer är stängda.