Ta hand om dina fönster

Ta hand om dina fönster

God dag bloggen! Idag tänkte jag skriva lite om det här med fönsterbyte, något som kanske inte så många tänker på när det kommer till upprustning och renovering av hushållet. Våra fönster besitter fantastiska och unika egenskaper i våra hem, de möjliggör det för oss att få in solljus och frisk luft samtidigt som de tillför ett estetiskt finare utseende. Fönsterna i hemmet slits dock ut med tiden vilket orsakar att de tappar vissa av sina egenskaper. Ett stängt fönster ska hålla tätt och inte släppa in någon kalluft, men den tätningen kan lätt slitas ut vilket leder till att det börjar dra. Det händer väldigt ofta att det också bli slitningar runt omkring fönstret och om inte det behandlas så är det ett ställe där fukt kan bildas vilket kan få konsekvenser för hela fasaden. Sen är det inte heller särskilt snyggt när fönsterna börjar tappa färg. Vem kontaktar man då för att göra ett fönsterbyte? Jo det finns många hantverkare som arbetar med fönsterbyte. Här i Kalmar finns det exempelvis en snickare som erbjuder den typen av tjänster. Många av mina bekanta som jag har nere i Kalmar har använt sig av MP Snickerier när det kommer till fönsterbyte, det är en snickare som dessutom erbjuder dörrbyten och köksrenoveringar om man nu går i de tankarna också vill säga. Jag själv går i de tankarna men olyckligtvis så bor inte jag i Kalmar så jag får vända mig någon annanstans för att få en köksrenovering. Det var egentligen allt jag hade att framföra idag. Nu får jag önska er en trevlig onsdag, halva arbetsveckan är snart gjord. Ni glömmer väl heller inte att kika in här på bloggen, jag försöker uppdatera med nya inlägg så ofta jag hinner. Ta hand om er och glöm inte att kolla in era fönster.  


Kommentarer är stängda.